Medisch Expertise Centrum Kempen

Home » Onze Huurders » Healthy Mind

Healthy Mind

mw. drs. M.N. Oprea-Soepenberg
PSYCHIATER

Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk.
Als persoon ben ik diep begaan met mijn medemens vandaar mijn keuze om psychiater te worden, zodat ik medische zorg kan verlenen zowel lichamelijk als psychisch.
In mijn zorgverlening streef ik naar een zorgvuldige, dynamische, efficiënte en doelgerichte aanpak.
Als psychiater, kijk ik verder dan de huidige DSM IV en V classificatie naar de driedimensionale aspecten van de psychopathologie. Ik hou graag rekening met de genetische, epigenetische en omgevingsfactoren eerder dan met een categorale en slechts beschrijvende classificatie van symptomen waarvan de oorspronkelijke bedenkers van deze DSM classificatie geen wetenschappelijke etiologie heeft weten te bewijzen .
Ik ben een voorloper in mijn vak, doordat ik beoog de integratie van de psyche in het persoonlijk geheel van de individu die de mens zo uniek maakt.
Mijn insteek is om naar de mens te kijken als zijnde persoon en niet een verzamelbak van symptomen die men in een DSM boekje kan aanvinken.
Ik ga ook niet vanuit dat de huidige categorale classificatie de uiterste ontwikkeling is op het terrein van psychiatrie, maar dat deze steeds zal blijven veranderen onder het invloed van de laatste ontwikkelingen.
Het volgen van de laatste ontwikkelingen binnen de psychiatrie en verwante domeinen maakt dat mijn visie over de etiologische factoren van de psychische processen en de behandeling strategie zich dynamisch aanpast aan de nieuwe inzichten binnen het vak.
Dit te hebben gezegd, hopelijk heb ik uw nieuwsgierigheid genoeg geprikkeld.
Mocht u meer willen weten over de praktijk of van de aangeboden expertise gebruik willen maken, aarzelt u niet om een afspraak voor een bezoek te verzoeken.
De deur is open en de koffie of thee staat ten alle tijden voor u klaar.


Graag tot ziens bij Het MECK.


Met hoogachting,
mw. drs. M.N. Oprea-Soepenberg,
psychiater Healthy Mind MECK

www.healthy-mind.webs.com

Healthy Mind het MECK.pdf

Het Medisch Expertise Centrum Kempen (MECK) biedt cliŽntgerichte zorg van hoge kwaliteit, met aandacht en tijd voor uw hulpvraag.