Medisch Expertise Centrum Kempen

Home » Onze Huurders » Diagnostiek voor U

Diagnostiek voor U

Diagnostiek voor U
Bij Diagnostiek voor U kunt u snel en makkelijk terecht voor medisch-diagnostisch onderzoek. Binnen enkele dagen al en voor sommige onderzoeken hoeft u niet eens een afspraak te maken. Dichtbij huis en in een sfeervolle omgeving, wel zo prettig!

Diagnostiek voor U neemt een belangrijke plaats in binnen de eerstelijns gezondheidszorg en werkt intensief samen met andere zorgverleners, zoals (huis)artsen en verloskundigen.

Locatie MECK
Op onze locatie in het MECK kunt u, op verwijzing van uw (huis)arts of verloskundig, terecht voor (onder meer) de volgende onderzoeken:
- Bloedafname (alleen op afspraak 040 - 21 41 149)
- Podometrie
- Fundusfotografie
- Longfunctie
- ECG (hartfilmpje)
- CVR (Cardiovasculair Risico)

Hoofdlocatie Eindhoven
Op onze hoofdlocatie aan de Stratumsedijk 28a in Eindhoven kunt u terecht voor alle onderzoeken. Naast bloed- en urineonderzoek, longfunctietesten en hartfilmpjes kunt u hier bijvoorbeeld terecht voor röntgenonderzoek, echo’s, botdichtheidmetingen, gehooronderzoeken, oogheelkundige onderzoeken en fietstesten. Wij zijn ook geopend in de avonduren.

Dichtbij huis, makkelijk voor U
Wij hebben meer dan 130 onderzoekslocaties in Brabant en Limburg. Kijk voor meer informatie, alle onderzoeken, een overzicht van al onze locaties en openingstijden op onze website: www.diagnostiekvooru.nl.

Contact
Stratumsedijk 28a
5611 NE Eindhoven
Telefoonnummer: 040 – 21 41 149
Faxnummer: 040 – 21 41 188
Email: [email protected]

Het Medisch Expertise Centrum Kempen (MECK) biedt cliƫntgerichte zorg van hoge kwaliteit, met aandacht en tijd voor uw hulpvraag.