Medisch Expertise Centrum Kempen

Home » Onze Huurders » Allerzorg

Allerzorg

Persoonlijke zorg thuis

Als u zorg thuis nodig heeft, dan kunt u rekenen op de deskundige zorgverleners van Allerzorg. Door heel Nederland zijn er teams van verpleegkundigen en verzorgenden actief om u thuis zorg te verlenen op het gebied van wijkverpleging, kindzorg, wondzorg & dermatologie, palliatieve terminale zorg, verpleegtechnische zorg en begeleiding. Van jong tot oud, bij elke zorgvraag, wens of persoonlijke situatie; wij staan voor u klaar.

Medische kindzorg

In Veldhoven (regio Eindhoven) staan de kinderverpleegkundigen van Allerzorg klaar, want zij weten hoe belangrijk het is dat uw kind in goede handen is. Er is geen betere plek voor een ziek kind dan een vertrouwde omgeving. Daarom biedt Allerzorg Medische Kindzorg zorg in een omgeving die vertrouwd voelt voor uw kind. Dit kan thuis zijn, maar ook op school, of bijvoorbeeld op het kinderdagverblijf. We zetten graag dat stapje extra om ervoor te zorgen dat uw kind ondanks ziekte "gewoon" kind kan zijn.

Bij medische zorg voor uw kind kunt u denken aan reguliere verpleegkundige zorg, maar ook aan verpleegtechnische zorg zoals het toedienen van medicatie, sondevoeding, pijnbestrijding of het ondersteunen bij thuisbeademing.

Zorg op maat voor uw kind

Ieder kind is uniek, iedere situatie is anders. Wanneer u kiest voor medische kindzorg van Allerzorg, dan is onze zorg gericht op uw kind, gezin en uw persoonlijke situatie en wensen. Tijdens de intake maken we graag persoonlijk kennis met u en uw gezin. We bespreken met u welke (verpleegtechnische) zorg uw kind nodig heeft en hoe wij hierbij kunnen helpen. De kinderverpleegkundigen in regio Eindhoven werken in een klein team, zodat uw kind altijd een vertrouwde zorgverlener ziet.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected] of 088 - 5721780.

Het Medisch Expertise Centrum Kempen (MECK) biedt clientgerichte zorg van hoge kwaliteit, met aandacht en tijd voor uw hulpvraag.