Medisch Expertise Centrum Kempen

Home » Onze Huurders » Standby thuiszorg

Standby thuiszorg

Over Standby thuiszorg

Uw hele leven bent u een persoon met een eigen persoonlijkheid, eigen dagritmes en eigen gedragingen. Het 'one size fits all' is al sinds oudsher aanwezig bij de reguliere thuiszorg, wij van Standby thuiszorg geloven daar niet in. Wij zorgen er al ruim 20 jaar voor dat u zelf de regie behoudt over de manier waarop u thuis wilt blijven wonen. Bij Standby thuiszorg bepaalt u zelf welke zorg u krijgt, door wie dit verleend wordt en op welke manier. Met ruim 20 jaar ervaring in het geven van professionele zorg aan huis weten wij als geen ander wat het belang is van goede en persoonlijke zorg

Onze werkwijze

Bij Standby thuiszorg werken wij met een vast zorgteam van zelfstandige zorgverleners. Onze zorgverleners zullen u ondersteuning en begeleiding bieden bij dagelijkse taken. Daarnaast bieden onze zorgverleners ook verpleging en verzorging. Er zal altijd worden gezocht naar de perfecte match tussen u en onze zorgverleners. Is er geen match? Geen enkel probleem! Dan gaan wij direct op zoek naar een andere zorgverlener die bij u past. Op die manier zorgen wij ervoor dat u altijd uzelf kunt blijven in uw eigen vertrouwde omgeving.

Kosten voor thuiszorg

Thuiszorg wordt op verschillende manieren vergoed. Dit kan onder andere met een vergoeding via de Wet langdurige zorg (Wlz), Zorgverzekeringswet (Zvw), of Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De vergoeding is volledig afhankelijk van uw situatie en de gewenste zorg. Met onze jarenlange ervaring adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Past Standby thuiszorg bij uw zorgwens? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 - 018 02 00 en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Contact

Standby thuiszorg
Kastanjelaan 6
5283 WE Boxtel
088 - 018 02 00

Het Medisch Expertise Centrum Kempen (MECK) biedt clientgerichte zorg van hoge kwaliteit, met aandacht en tijd voor uw hulpvraag.