Medisch Expertise Centrum Kempen

Home » Onze Huurders » Praktijk Manuele Geneeskunde

Praktijk Manuele Geneeskunde

Dr E.M. Weterings is per 1 januari 2016 gestopt met zijn praktijk voor manuele geneeskunde in het MECK.
Patienten die vragen hebben over mogelijkheden tot manuele behandeling in de toekomst , kunnen deze stellen via de email: [email protected].
Ook kan men zich voor behandeling richten tot de heer Koos Verwer, fysio- en manueel therapeut, met wie dr. E. Weterings ruim 30 jaar met genoegen heeft samengewerkt, bekend is met zijn gedachtegoed en de manuele therapie met dezelfde handgrepen uitoefent.

Koos Verwer fysio manueeltherapeut,

Mijn specialiteit is het behandelen van mensen met nekklachten en/of lage rugklachten. Na vraaggesprek en onderzoek bespreken we de behandeling. In de afgelopen jaren heb ik een specifieke behandelvorm ontwikkeld voor nek-en/of lage rugklachten. Deze behandelvorm wordt volledig ondersteund door orthopedisch chirurgen, neurochirurgen en revalidatieartsen. Met hen werk ik nauw samen. Uitgangspunt is zelfstandig leren omgaan met uw klacht.

"Voor info of het maken van een afspraak, kunt U mij bereiken via email: [email protected] of telefonisch op werkdagen tussen 18.00 u en 19.00 u op nummer 0657756175".

Het Medisch Expertise Centrum Kempen (MECK) biedt cliƫntgerichte zorg van hoge kwaliteit, met aandacht en tijd voor uw hulpvraag.